Om oss

Brun Bygg ble startet av Torstein Brun i 2004, og er i dag en solid bygg-og murervirksomhet med rundt 25 tømrere, murere og andre fagfolk.

Vi prosjekterer og bygger nytt, bygger om eller på eksisterende bygg, og rehabiliterer både hus, hytter og næringsbygg over hele Østlandet. Tømring, muring eller betongarbeid – vi har dyktige fagfolk på alle felt.

Hel ved fra Gudbrandsdalen

Brun Bygg sitt hovedkontor ligger i fjellbygda Vågå nord i Gudbrandsdalen. Her er vi del av en rik og levende håndverkskultur, og daglig inspirert av unike historiske bygninger og førsteklasses brukskunst på alle kanter.

Bygg er som mennesker – alle er unike

Vi mener at ingen hus behøver å være like og vil gjerne at du skal få realisert akkurat de kvalitetene du drømmer om. Derfor starter vi med deg og dine ønsker, og planlegger og gjennomfører byggeprosjektet utfra dette. Slik at du blir fornøyd enten du leier oss inn for et mindre prosjekt på noen få timer, eller en komplett byggeprosess.

Samarbeidspartnere

Brun Bygg samarbeider tett med en rekke fagmiljøer med spissekompetanse på sine felt – som grunnarbeid og graving, elektrikere, VVS, lafting og innredning. Dette er en stor for del både for kundene våre og oss som firma. Her finner du noen av dem.

Jobbe hos oss? Brun Bygg er alltid på utkikk etter dyktige fagfolk. Ta gjerne kontakt for en uformell prat!

Kontakt oss

Til toppen av siden