Stort eller smått vi gjør jobben godt

 

Brun Bygg prosjekterer og bygger det aller meste – fra små tilbygg og restaureringer til komplekse prosjekter.

Kvaliteten, håndverket og den personlige oppfølgingen er den samme enten du trenger hus, hytte, kontor, butikklokale, turisthytte, garasje eller servicebygg. Vi har dyktige fagfolk innen prosjektering, muring og tømring, og leverer bygg av høy kvalitet i bindingsverk, massivtre eller tradisjonel laft.

Der vi selv ikke har fagkompetanse internt, samarbeider vi tett med andre fagmiljøer slik at du kan være helt trygg på at prosjektet blir realisert innenfor avtalte rammer og med kvaliteten Brun Bygg er kjent for.

Våre fagfolk har lang erfaring og topp kompetanse i en rekke fagfelt. Du finner dem alle beskrevet nederst på denne siden.

Boliger

Vi vil gjerne gjøre din husdrøm til virkelighet. Vi leverer nøkkelferdige hus hvor vi tegner, prosjekterer og står for hele byggeprosessen – eller du kan selv ta en mer aktiv rolle i prosessen med oss som underleverandør.

Uansett starter husprosjektet med deg, dine drømmer, praktiske ønsker og ressurser. Deretter prosjekterer vi gjerne, før bygningen enten plassbygges eller prefabrikkeres i bindingsverk, massivtre eller laftet utførelse.

Kontakt oss om Boliger


På alle prosjekter kan vi utføre

 • Betong

  En solid grunnarbeid og grunnmur er fundamentet i ett hvert byggeprosjekt. Vi har eget forskalingssystem og utfører betongarbeider på hus, hytter og næringsbygg.

 • Byggesøknader

  De fleste byggeprosjekter krever tillatelse fra kommunen. Vi kan gjøre hele eller deler av søkeprosessen, inkludert nødvendige tegninger, utstikking av tomt, utfylling av søknader og oppfølging. Brun Bygg har sentral godkjenning.

 • Byggledelse

  De fleste byggeprosjekter involverer mange ulike aktører. Vi koordinerer gjerne hele prosessen, slik at du kun har en kontaktperson. Dette sikrer fremdriften i prosessen og sparer deg for mye tid og frustrasjoner.

 • Flislegging

  Vi samarbeider med flisleverandør med visningsrom og flere av våre medarbeidere har våtromsgodkjenning. Vi gir råd ved valg av både design og tekniske løsninger.

 • Heller og skifer

  Vi legger heller og skifer på tak og gulv, innendørs og ute. Skifer henter vi fra kjente leverandører som Minera, Dovreskifer, Ottaskifer med flere.

 • Ildsted og peis

  Ildsted og peis er kanskje de viktigste møblene i huset. Vi planlegger og bygger ildsteder riktig så du får en varig, dekorativ og engergieffektiv løsning. Erstatter du en eldre ovn med nytt rentbrennende ildsted er det mulig å få støtte fra Enova.

 • Kamerainspeksjon av piper

  Å avdekke sprekker og dårlige tilkoplinger fra yttersiden av pipen kan være krevende. Med kamerainspeksjon oppdager vi utetthet og mangler som i verste fall kan forårsake branner og ulykker.

 • Mur- og pussarbeider

  Vi har effektivt utstyr for pussing av mur og fasader, og leverer alle typer mur- og pussarbeider innvendig og utvendig.

 • Prosjektering

  God prosjektering sparer mye tid i selve byggeprosessen. Vi søker det vi kaller smarte løsninger, og bruk av riktige materialer til alle formål. Alt kontrollert opp mot gjeldende lover og forskrifter.

 • Rehabilitering

  Vi restaurerer peiser og ovner i kleber og smijern. Vi har god kunnskap om antikvariske murermetoder, restaurerer etter gamle oppskrifter og kan f.eks hvitkalke og utføre ulike type leirpuss.

 • Restaurering av piper

  Gamle piper er ofte dårlig isolert og er lite energieffektive. Kondensering og syrer fører til nedbryting av pipa. Ved hjelp av kamerainspeksjon og innsetting av nytt rør kan en gammel pipe bli god som ny uten store inngrep.

 • Tømring

  Tømrerarbeid er kjernen i Brun Bygg. Vi bygger alt fra tradisjonell laft til moderne løsninger med bindingsverk eller massivtre.

 • Tørrmur

  Tørrmur gir en vakker fasade. Vi leverer murer med stein fra Minera, Dovreskifer og Ottaskifer, leverandører som har mange steintyper å velge mellom. Tørrmurer kan brukes både innen- og utendørs.